ETIKOS SKONIS
Kavos laboratorija „L‘Albero del Caffè“ įkurta 2011 m. ir patenka tarp 25 geriausių Italijos kavos skrudintojų, kuriuos išrinko tarptautinė lėto maisto organizacija „Slow Food“. Laboratorijos kūnas ir siela Alessio Baschieri kavos pasaulyje jau daugiau nei 25 metus. Pradėjęs kaip mažo kavos skrudintojo padėjėjas vėliau Alessio darbą skrudykloje iškeitė į Afrikos, Azijos ir Centrinės Amerikos plantacijas, kuriose rūpinosi kavos kokybe – nuo auginimo, skynimo, apdorojimo iki pristatymo į uostą.
Iš arti pažinęs sunkų kavos augintojų gyvenimą, Alessio pradėjo dalyvauti projektuose, padedančiuose žmonėms, kuriems kava yra vienintelis pragyvenimo šaltinis, ir saugančiuose juos supančią gamtą. Šiandien Alessio meistriškai skrudinamos kavos atkeliauja iš šiuose projektuose dalyvaujančių kavos augintojų – nuo ypač tyros mikropartijų Gvatemalos Huehuetenango iki Indijos Sathyamangalam tigrų rezervate augančios laukinės Biligiris kavos.
Puodelis „L‘Albero del Caffè“ kavos – tai ne tik tobulas skonis ir kokybė, bet ir etiškas, tvarus ir socialiai atsakingas produktas, gimęs rūpinantis aplinkos apsauga ir visame kavos procese dalyvaujančiais žmonėmis.
Sekite mus per Facebook'ą